Bitcoin Code kokemuksia 2022 – Onko se huijausta vai ei?

Mikael Aho

Mikael Aho

Päivitetty: 24 Heinäkuu 2022

Automaattisen kaupankäynnin yleistyessä monet kryptovaluuttoihin sijoittaneet ovat kiinnostuneet myös alaan liittyvistä vaihtoehtoisista sijoitusmuodoista. Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen syntymisestä lähtien ohjelmoijat ja analyytikot ovat pyrkineet luomaan järjestelmän, joka pystyisi hyödyntämään kryptomarkkinoiden suuria kurssimuutoksia.

Yhä useammat sijoittajat vannovat automaattisen kaupankäynnin nimeen ja vetoavat turvallisuuteen, nopeuteen ja tarkkuuteen.

99,4 prosentin osumatarkkuudella kauppaa tekevä Bitcoin Code, on sijoitusrobotti. Tämä sijoitusrobotti pystyy väitteidensä mukaan ennustamaan markkinoiden tapahtumat 0,01 sekuntia etukäteen, joka mahdollistaa sijoittajien tuottojen maksimoinnin.

Me tutustumme tähän paljon puhututtaneeseen sijoitusrobottii, joka on ainakin nimellisesti monesti esiintynyt mediassa myös huonommassa valossa.

Bitcoin Code

Arvio
5/5

Olemme tietoisia useista verkkosivustoista, jotka käyttävät tunnettujen henkilöiden asemaa väärin lähettääkseen asiakkaita ei-säänneltyjen välittäjien piiriin. Verkkosivustomme lähettää asiakkaat vain sellaisille kumppaneille, jotka ovat toimittaneet meille vaaditut takeet luotettavuuden varmistamiseksi.

Mikä on Bitcoin Code?

Bitcoin Code on helppokäyttöinen ohjelmisto tai sijoitustyökalu, jonka avulla kryptovaluuttoihin voi sijoittaa robotiikkaa hyödyntäen. Palvelun käyttäjäksi pääsee mukaan noin 200 euron talletuksella.

Rahojen nosto tilille kestää yleensä 24 tuntia, johtuen rahoitusalaa koskevasta tiukasta lainsäädännöstä ja rahanpesun vastaisesta politiikasta. Bitcoinin lisäksi kauppaa voi alustalla käydä myös Ethereumilla, Ripplellä, Bitcoin Cashillä, Litecoineilla, Tetherillä.

Bitcoin Coden kaltaisten ohjelmiston esitteleminen ei onnistu muutamalla kappaleella, joten jatketaan suoraan asiaan.

Kokemuksia Bitcoin Code sijoitusrobotista

Bitcoin code on siis automatisoitu kaupankäynninjärjestelmä, jota voidaan kutsua myös Bitcoin- tai sijoitusrobotiksi. Nämä ohjelmistot käyvät kauppaa ennalta syötetyillä parametreilla, pyrkien ennustamaan kurssin liikkeet oikein ja näin hyötymään osto- ja myyntihintojen erotuksesta.

Käyttöjärjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Bitcoin codesta kiinnostuneen tarvitsee vain rekisteröityä palveluun ja tehdä talletus, jonka jälkeen voi itse asettaa parametrit tai käyttää toimiviksi todettuja ennakkoasetuksia.

Ohjelmiston kehittäjän pidetään Steve Mckay:tä, joka on työskennellyt aikaisemmin Wall Streetillä, lisätietoa hänestä on kuitenkin vaikea löytää.

Koska Bitcoin Code hyödyntää AI- eli koneoppivaa algoritmiä, sen osumatarkkuus paranee jatkuvasti, kun se saa lisää dataa jalostettavaksi. Aloittelijat ja hieman kokeneemmatkin sijoittajat voivat asettaa ohjelmiston myös käymään kauppaa heidän omien analyysiensä perusteella.

Strategioiden monipuolisuus tekee tästä ohjelmasta kokeilemisen arvoisen. Jos sijoittajalla on toimivaksi todettu treidaus taktiikka, se voi toimia myös automaatiolla, kunhan myös riskienhallinta on kunnossa.

Sijoitusrobottien keskuudessa liikkuu myös paljon ei toivottuja ohjelmistokehittäjiä, jotka haluavat viedä omaisuuttasi. Siksi me esittelemme vain sellaisia ohjelmistoja, joiden on todettu olevan turvallisia.

Onko Bitcoin Code huijausta?

Sijoittamalla rahaa sijoitusrobotteihin ja höynäytetyksi tuleminen ei kuulosta kivalta. Tästä syystä suosittelemme olemaan erityisen tarkka, kun tekee sijoituksia vaihtoehtoisiin sijoitusmuotoihin, jotka monilta osin ovat vielä melko tuntemattomia.

Markkinoilta löytyy useita tavallisia luotettavia ja säänneltyjä kaupankäyntialustoja, joilla voi käydä kauppaa turvallisin mielin. sijoitusrobotteja käytettäessä on kuitenkin suhtauduttava varauksella ja sijoitettava vain sen verran pääomaa, kuin on varaa hävitä.

Mitä Bitcoin Codeen tulee, sen verkkosivustolla esiintyvä informaatio vaikuttaa harhaanjohtavalta. Nimittäin tuntemattomat käyttäjät väittävät tienanneensa jopa yli 10000 euroa päivässä, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Muuten Bitcoin Code palvelu vaikuttaa toimivan, kuten sivustolla on ilmoitettukin ja kolmannen osapuolen lähteet antavat ymmärtää, että palvelun käyttämisestä on oikeasti hyötyä.

Lisäksi verkkosivustolla väitetään, että Bitcoin Code on palkittu Yhdysvaltojen kaupankäynti liiton toimesta, mutta emme löytäneet todisteita siitä, että tämä pitäisi paikkansa.

Ennen kuin päätät tehdä sijoituksen robotteihin tai ylipäänsä sijoituksen. Varmista, että ymmärrät mistä on kyse ja pohdi itseksesi oletko valmis ottamaan riskin menettää pääomaa.

Mitä ominaisuuksia Bitcoin Code tarjoaa sijoittajille

Sijoitusrobotit ovat ajatuksena monimutkaisia, mutta näyttäytyvät sijoittajille helppokäyttöisenä järjestelmänä, jossa on paljon ominaisuuksia.

Ohjelmiston testaus

Bitcoin Code tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kokeilla ohjelmistoa ennen kaupankäynnin aloittamista oikealla rahalla. Lisäksi pystyt kokeilemaan strategian toimivuutta käyttämällä sitä historiassa tapahtuneissa tilanteissa ja katsomalla, miten robotti olisi tilanteessa toiminut. Näin sijoittajan ei tarvitse lähteä soitellen sotaan, puhtaasi algoritmin toimivuuteen uskoen.

Kehittynyt teknologia

Ohjelmisto pystyy tehokkaan koodinsa ansiosta ennustamaan markkinoita siten, että se saa dataa 0,01 sekuntia etukäteen ja mahdollistaa voitollisen kaupankäynnin paljon todennäköisemmin.

Käyttäjäystävällisyys

Bitcoin Code palvelun käyttäminen on tehty sijoittajille mahdollisimman helpoksi. Jo tilin luomisen yhteydessä ohjelmaa pääsee kokeilemaan aidossa demotilassa, jonka jälkeen voi itse päättää haluaako tehdä talletuksen ja kokeilla robotin toimintaa oikealla rahalla.

Asiakaspalvelu

Bitcoin Code on tunnettu sen nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta, joka palvelee vuorokauden ympäri. Näin käyttäjät voivat koska tahansa kysyä heitä askarruttavia kysymyksiä, saaden vastauksen vain minuuteissa.

Miten aloittaa Bitcoin Code -ohjelman käyttäminen

Bitcoin Code -ohjelmiston käyttämisen saa aloitettua neljässä yksinkertaisessa vaiheessa.

Vaihe 1. Rekisteröidy

Jotta voit aloittaa kaupankäynnin Bitcoin Code -sovelluksen avulla, on luotava tili alustalle. Tilin luominen tapahtuu Bitcoin Coden virallisilla sivuilla, jossa kysytään taustatietoa käyttäjästä kuten Nimi, Sähköposti, Puhelinnumero ja asuinpaikka.

Kun tili on aktivoitu, käyttäjä saa siitä ilmoituksen sähköpostilla. Rekisteröityminen tähän palveluun on täysin ilmaista, eikä palveluun ole piilotettu kustannuksia.

Vaihe 2. Talletus

Kun tili on aktivoitu, on aika tehdä ensimmäinen talletus, jonka on oltava minimissään 200 euroa. Tämä johtuu siitä, että jokaisen kaupan yhteydessä alkupääoman on oltava vähintään 200 euroa. Vaikka jo ensimmäisellä kerralla voi tallettaa enemmän sijoituspääomaa, suosittelemme tekemään minimitalletuksen, jotta ymmärrät paremmin, miten palvelu toimii.

Talletuksen maksutapoina käyvät tilisiirto, Neteller, Skrill ja myöskin e-lompakot. Tilisiirtoa käytettäessä rahojen siirtyminen voi viedä useamman vuorokauden.

Vaihe 3. Kokeile demolla

Ennen kuin aloitat kaupankäynnin oikealla rahalla, suosittelemme käyttämään demoa aina kun se on mahdollista, olipa palvelu mikä tahansa. Parasta on, että sijoittaja itse ymmärtää etukäteen, miten palvelu toimii ennen kuin sitoutuu pidempiaikaiseen käyttöön.

Demotilin käyttäminen on maksutonta ja siinä käydään kauppa ”leikkirahalla”.

Vaihe 4. Aloita kaupankäynti oikealla rahalla

Kun olet päässyt siihen pisteeseen, että ymmärrät, miten palvelun käyttö toimii ja siihen liittyvät riskit. On aika siirtyä kaupankäyntiin oikealla rahalla. Aseta tarvittavat parametrit tai valitse alkuperäinen ja paina ”auto-trade” -painiketta, jonka jälkeen ohjelmisto alkaa ostamaan ja myymään valitsemaasi kryptovaluuttaa tallettamallasi pääomalla.

Yhteenveto Bitcoin Codesta

Bitcoin Coden mukaan käyttäjät pystyvät tasaisesti ansaitsemaan tuottoa keskimäärin jopa 1500 dollaria päivässä. Tähän verrattuna itse kryptovaluutta kaupankäynti ei ole yhtä houkuttelevaa.

On kuitenkin muistettava, että kaikkia tietoja ei voida koskaan vahvistaa. On sijoittajasta itsestä kiinni, kuinka suuren riskin haluaa ottaa ja onko valmis häviämään pääomaa saavuttaakseen optimaalisen lopputuloksen.

Tutkimustemme perusteella Bitcoin Code on luotettava ohjelmisto, mutta sen nimissä liikkuu runsaasti huijauksia. Varmista, että käytät oikeaa sivustoa ennen kuin talletat rahaa. Luotettavuuden kuvaa hieman pyyhkii pois sivustolla ilmoitetut uskomattomat tienistit, joiden oikeellisuutta ei voida todistaa.

Lisäksi varoituksen sana: kryptovaluuttoihin sijoittavien robottien keskuudessa liikkuu runsaasti huijauksia ja ei-säänneltyjä välittäjiä. Tunnettuja julkisuuden henkilöitä, joiden sijoituksia Bitcoin Codeen ei ole pystytty todistamaan: Antti Herlin, Jasper Pääkkönen, Sanna Marin. Ylen sivuilta löytyy artikkeli, jossa esiintyy Bitcoin Codeksi naamioitunut huijaus.

Käydäksesi kauppaa turvallisesti valitse vain sellainen alusta, joka on todistetusti rehellinen ja aito. Me pyrimme aina löytämään tällaisia epäkohtia ja listaamaan ne sivuillemme Bitcoinrobotit -osioon.

Bitcoin Code

Arvio
5/5

Olemme tietoisia useista verkkosivustoista, jotka käyttävät tunnettujen henkilöiden asemaa väärin lähettääkseen asiakkaita ei-säänneltyjen välittäjien piiriin. Verkkosivustomme lähettää asiakkaat vain sellaisille kumppaneille, jotka ovat toimittaneet meille vaaditut takeet luotettavuuden varmistamiseksi.

Mikael Aho

Mikael Aho

Mikael Aho on pitkänlinjan ohjelmistokehittäjä, jonka pääosaamistaan ovat sijoitustoimintaan liittyvät ohjelmistot. Hän on koodannut itselleen useita erilaisia AI-algoritmeja, joiden avulla hän on käynyt kauppaa kryptovaluutoilla. Hän toivoo, että tulevaisuudessa yhä useammat ihmiset uskaltaisivat rohkeasti kokeilla sijoittamista tavallisen työn ohella, aivan kuten hänkin.