Tietoa meistä

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen

6 Syyskuu 2021 | Päivitetty: 6 Syyskuu 2021

Ostaosakkeita.fi perustettiin vuonna 2021 hyvin yksinkertaisella missiolla. Haluamme olla suomen paras informaatio ja keskustelupankki sijoittamiseen ja pääomahallintaan liittyen. Verkkosivustomme tarjoaa korkealaatuista sisältö niin aloitteleville, kuin kokeneemmillekin sijoittajille.

Sivustoltamme löydät ohjeita ja informatiivisia artikkeleita siitä miten ostaa osakkeita ja miten niihin sijoitetaan.

Vertailemme myös alan parhaita kaupankäyntialustoja ja kirjoitamme niistä arvosteluja.

Missiomme

Suomessa on satoja tuhansia henkilöitä jotka katselevat pörssikursseja päivittäin, mutta eivät vain pääse alkuun sijoittamisessa.

Haluamme avata sijoittamisen maailmaa ja näyttää konkreettisesti, kuinka helppoa ja turvallista tehokas pitkäjänteinen sijoittaminen oikeasti on. Viemme sinut matkalle kohti vaurastumista ja parempaa taloudenhallintaa, näyttämällä sinulle miten sijoittaminen oikeasti tapahtuu.

Tarjoilla on satoja erilaisia työkaluja ja kaupankäyntialusta sekä tuhansia oppaita siitä, miten kuka tahansa voi menestyä sijoittajana. Me otamme turhilta väitteiltä pohjat pois ja kerromme rehellisesti sijoittamiseen liittyvistä ongelmista ja niistä ylitse pääsemisestä.

Opastamme myös kaupankäyntialustan valitsemisessa ja kerromme miten pääset ostamaan ensimmäiset osakkeesi.

Eli lyhyesti:

Näytämme selkeästi miten sijoittamien alusta loppuun kokonaisuudessaan tapahtuu. Samalla avaamme erilaisten sijoitustuotteiden salaista maailmaa, josta tavalliset sijoittajat eivät yleensä tiedä. Oman talouden hallintaa voi tehostaa, mutta vasta sitten, kun on konreettisesti ymmärtänyt miten.

Kirjoittajamme

Teemme yhteistyötä vain sellaisten kirjoittajien, analyytikkojen ja ammattilaisten kanssa, kenellä on vankka kokemus ja näkemys sijoittamisesta. Tällä varmistamme, että jokainen sivustolla esiintyvä julkaisu on korkealaatuista käsityötä, joka on tarkkaa, läpinäkyvää eikä johda harhaan. Kirjoittajien lisäksi, tiimimme tarkistaa jokaisen artikkelin ennen julkaisua varmistaakseen, että se täyttää asettamamme laatuvaatimukset.

Uskotko, että sinusta olisi julkaisijaksi sivustollemme? Ota yhteyttä meihin.

Mainokset ja esitellyt

Osa julkaisemistamme artikkeleista saattaa olla sponsoroituja tuote- tai palveluesittelyjä, mutta nämä sponsoroidut artikkelit eivät vaikuta kirjoittajien mielipiteisiin tai näkemyksiin. Kaikki sivustolla esiintyvä tieto on siis puolueetonta ja läpinäkyvää.

Kumppanuuksista vastaava osastomme mielellään keskustelee kanssasi lisää, mikäli sinulla on yhteistyöehdotuksia tai tarve näkyvyydelle. Työskentelemme hyvin lähellä yhteistyökumppaneita ja ymmärrämme heidän tarpeensa.

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen on suomalainen sijoittaja ja journalisti, joka on tehnyt sijoituksia pörssiin jo vuosikymmenen, portfolioon on kertynyt myös kryptovaluuttoja. Hän on myös erikoistunut sisällöntuotantoon ja journalismiin kirjoittaen usean eri toimialan arvostettuihin verkkosivustoihin. Hänen intohimonsa on auttaa muita ihmisiä kiinnostumaan sijoittamisesta tarjoamalle heille mahdollisimman paljon informaatiota aiheeseen liittyen.