Miksi luottaa meihin?

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen

6 Syyskuu 2021 | Päivitetty: 8 Syyskuu 2021

Ostaosakkeita.fi on toimialansa johtava tieto- ja informaatiopankki aloitteleville ja hieman kokeneemmillekin sijoittajille. Olemme täysin omistautuneet työhömme ja se näkyy myös julkaisujen laaduissa. Kaikki julkaisut ovat ajankohtaisia, relevantteja, joiden tekemiseen on käytetty satoja tunteja.

Työskentelemme ammattilaisten kanssa

Työssämme on mukana sijoittamisen ja säästämisen parhaimpia kirjoittajia, jotka ovat hyvin kokeneita ja pystyvät tuottamaan laadukasta sisältöä. Lisäksi heillä on myös käytännön kokemusta sijoittamisesta ja treidaamisesta. Monet heistä ovat myös kirjoittaneet muihin arvostettuihin alan lehtiin.

Jos haluat tietää lisää julkaisijoistamme ja heidän taustoistansa, käy katsomassa kirjoittajat ja tietoa meistä sivut.

Olemme puolueettomia ja rehellisiä

Ostaosakkeita.fi on sitoutunut olemaan arvosteluissaan täysin puolueeton. Näin kuka tahansa sijoittamisesta kiinnostunut voi itsenäisesti opiskella tai etsiä haluamaansa tietoa.

Oppaat käyvät hyvin yksityiskohtaisesti läpi aihealueensa, jonka ansiosta lukijat viihtyvät sivustolla alan keskiarvoa kauemmin.

Voimme taata, että kaikki oppaat, arvostelut, tiedot ja muut kirjoitukset, jotka on julkaistu ostaosakkeita.fi sivuilla ovat täsmällisiä ja läpinäkyviä.

Tarkistamme jokaisen julkaisun

Tiimimme käy jokaisen kirjoituksen huolellisesti läpi ennen julkaisua, jotta varmistamme, että tieto on ajankohtaista ja tarkkaa. Näin varmistamme, että sivuston julkaisujen laatu pysyy korkealla.

Yhteyshenkilö

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen

Julia Pitkänen on suomalainen sijoittaja ja journalisti, joka on tehnyt sijoituksia pörssiin jo vuosikymmenen, portfolioon on kertynyt myös kryptovaluuttoja. Hän on myös erikoistunut sisällöntuotantoon ja journalismiin kirjoittaen usean eri toimialan arvostettuihin verkkosivustoihin. Hänen intohimonsa on auttaa muita ihmisiä kiinnostumaan sijoittamisesta tarjoamalle heille mahdollisimman paljon informaatiota aiheeseen liittyen.

Muistutus: jotta pystymme pitämään sivuston ylhäällä ja tarjoamaan uskomattoman kattavan sisällön ilmaiseksi, saatamme saada palkkioita eri yrityksiltä, joiden tuotteita tai palveluita esittelemme. Tämä yhteistyö on kuitenkin puhtaasti rahallinen etu, eikä se vaikuta millään tavalla julkaisemiimme artikkeleihin tai yritysten parempaan sijoittumiseen vertailuissa.